Agenda met kampeerevenementen

http://www.omropfryslan.nlAlle kampeerevenementen op een rijtje in een overzichtelijke agenda. Op deze pagina vindt u een evenementenkalender van K.I.C.

Wilt u zich oriënteren op kampeergebied? Uw vakantie voorbereiden? Onderzoeken waar u heen op vakantie wilt?
Bezoek dan een van de evenementen uit onze K.I.C.-kalender en laat u inspireren. Deze kalender geeft per maand een overzicht van diverse activiteiten en evenementen die op kampeergebied plaatsvinden. U kunt als organisator uw evenement kosteloos aanmelden.

Uw evenement in onze agenda?

Wilt u uw evenement ook op laten nemen in de K.I.C.-agenda? Laat het ons weten via ons contactformulier.
Vermeld dan een korte tekst met beschrijving van het evenement, locatie, tijdstip en eventueel een verwijzing naar een website. Wij beoordelen of dit evenement in aanmerking komt voor plaatsing op de K.I.C.-kalender.

feb
1
vr
2019
Little Italy @ Westergasterrein (Zuiveringshal)
feb 1 @ 14:00 – feb 3 @ 18:00

Op 1, 2 en 3 februari 2019 staat het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam helemaal in het teken van het Italië. Dan organiseert de redactie van magazine De Smaak van Italië weer het leukste Italië event van het jaar: Little Italy, Taste & Travel.
Een uniek evenement waar reizen en proeven centraal staan. Naast workshops en proeverijen met streekproducten, zorgen reisaanbieders en kwaliteitsaccommodaties voor een aantrekkelijk vakantieaanbod. De foodmarkt, het live entertainment, de nodige design- en modestands en lokale horeca maken het Italiaanse plaatje compleet.

Locatie: Westergasfabriek Amsterdam
Het evenement wordt gehouden in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam. Een prachtige, authentieke en eigentijdse locatie die veelvuldig gebruikt wordt voor nationale en internationale evenementen. De locatie is op loopafstand van de Amsterdamse binnenstad en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Taste & Travel
Proef de klassieke Italiaanse keuken van Roberto’s Restaurant. Maak een keuze uit het aanbod van ambachtelijke, Italiaanse gerechten dat speciaal voor Little Italy is samengesteld. Bij een Italiaans evenement kan goede koffie natuurlijk niet ontbreken. Drink een straffe espresso of romige cappuccino staand aan de bar van Buscaglione, of neem plaats aan een van de gezellige tafeltjes, Doe inspiratie op voor mooie reizen en bijzondere bestemmingen en ontdek het nieuwste aanbod voor vakanties in de Laars. Dompel je onder in de verschillende regio’s aan de hand van kenners en luister naar boeiende lezingen. Dit jaar is er veel aandacht voor vroegboeken!

Workshops & Kooktheater
Gedurende drie dagen kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse proeftafels: van wijnworkshops tot olijfolieproeverijen, begeleid door professionals. Op een centrale plek op het evenement staat het kooktheater waar diverse chefs gedurende de dag live kooksessies houden. Ze demonstreren de regionale keukens en betrekken bezoekers bij het maken van gerechten

Food & book market
De lekkerste Italiaanse producten en delicatessen proef én shop je op de food market. Op de boekenmarkt vind je kookboeken, inspirerende reisgidsen, boeiende romans en een meet & greet met diverse, bekende auteurs.

feb
7
do
2019
Vakantiesalon (B) @ Bussels Expo
feb 7 @ 10:00 – feb 10 @ 18:00

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2019 zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor de 61ste editie van het Vakantiesalon.

Om een aangename en veilige sfeer te garanderen, gelden er specifieke toegangsmaatregelen voor Brussels Expo.

Er zijn 3 mogelijke ingangen:

  • Paleis 3 & 4 (kant Atomium en metro)
  • Astridhal via de passerelle van parking C

We raden bezoekers aan geen rugzak mee te nemen om lange wachtrijen aan de ingang te vermijden.

feb
20
wo
2019
Reise + Camping (D) @ Messe Essen
feb 20 @ 09:00 – feb 24 @ 18:00

Op de beurs Reise + Camping, die van 20 tot en met 24 februari 2019 in het Duitse Essen wordt gehouden, word meer tentoonstellingsruimte dan ooit ingeruimd voor kamperen.

Daarmee is er niet alleen ruimte voor meer recreatievoertuigen van de bestaande exposanten, zoals Concorde dat 300 m² meer expositieruimte tot haar beschikking heeft, maar ook ruimte voor nieuwe exposanten.

De Messe Essen, waar de komende editie van Reise + Camping plaats vindt, staat helemaal in het teken van reizen, kamperen en fietsen. Omdat de beurs vlak voor het begin van het kampeerseizoen plaats vindt, biedt haar bezoekers de ideale gelegenheid om alvast heerlijk in de vakantiestemming te komen en ook iets van de kampeersfeer te proeven.

De bezoekers van Reise + Camping, waaraan meer dan 100 exposanten deelnemen, vinden op de beurs van alles op het gebied van reizen en kamperen. Zo staan er niet alleen de allernieuwste recreatievoertuigen, maar zijn er ook ontzettend veel toebehoren en accessoires te zien.

Maar er is nog meer te zien. Nagenoeg parallel aan de beurs Reise + Camping is in de Messe Essen namelijk ook de beurs “Fahrrad Essen”. Hier is van alles te zien op het gebied van fietsen.

mrt
22
vr
2019
Camper Expo @ Expo Houten
mrt 22 @ 10:00 – mrt 24 @ 17:00
aug
31
za
2019
Caravan Salon Düsseldorf (D) @ Düsseldorfer Messegelände
aug 31 @ 10:00 – sep 9 @ 18:00
Caravan Salon Düsseldorf (D) @ Düsseldorfer Messegelände | Düsseldorf | Nordrhein-Westfalen | Duitsland

Die weltgrößte Messe für Reisemobile und Caravans

sep
27
vr
2019
Camperbeurs Hardenberg @ Evenementenhal Hardenberg
sep 27 @ 10:00 – sep 29 @ 17:00
Camperbeurs Hardenberg 2019

Rondreizen en verblijven in je eigen vertrouwde omgeving, geen zorgen over het opzetten van een tent of het vinden van het juiste hotel om te overnachten, dat wil je toch ook? Een camper biedt veel vrijheid én zekerheid. Ervaar dit en nog veel meer tijdens de Camperbeurs op 27, 28 en 29 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg.

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion), wil je meer informatie over het huren van een camper of ben je op zoek naar een bedrijf dat je droomcamper kan ontwerpen? Klop dan aan bij een van de vele exposanten voor inspiratie, advies of om te kijken welke optie het beste bij je past!

Er zijn uiteraard niet alleen campers te vinden. Op de Camperbeurs kun je namelijk ook terecht voor je volgende vakantiebestemming, en diverse camper-accessoires voor in en rondom je camper. Neem ook zeker deel aan een van de diverse activiteiten die Camperbeurs te bieden heeft. Schuif bijvoorbeeld aan bij het campertheater en geniet van één van de vele presentaties die hier door experts worden gegeven of test je toekomstige nieuwe fiets op ons test parcours!

Camperbeurs: Stap in en bereid je bij ons voor op je volgende reis

okt
9
wo
2019
Kampeer & Caravan Jaarbeurs @ Jaarbeurs Utrecht
okt 9 @ 10:00 – okt 13 @ 17:00
Kampeer & Caravan Jaarbeurs @ Jaarbeurs Utrecht | Utrecht | Utrecht | Nederland
Elk jaar staan op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Daarom is oktober ook hét moment om te oriënteren en te inventariseren. Deze editie kon je proefrijden met een camper. En in het theater een presentatie bijwonen. Of testrijden op een (e)-bike. Er is informatie over verschillende kampeerbestemmingen.

Meer info: www.Kampeer&CaravanJaarbeurs.nl