Over ons

over ons kleineitaliaansecampings.nlHier vindt u de nodige algemene informatie over ons.
kleineitaliaansecampings.nl is een website speciaal bedoeld voor kampeerders die op zoek zijn naar een kleine gemoedelijke camping in Italië. We verzamelen hier kleine Italiaanse campings, waardoor het zoeken naar dergelijke campings vergemakkelijkt wordt.

kleineitaliaansecampings.nl is een particulier initiatief waar geen groot mediabedrijf achter zit.
Wij hebben geen winstoogmerk (niet commercieel) en de eventuele opbrengst (adverteerders en de campings worden om een kleine tegemoetkoming in de kosten gevraagd) zal louter ingezet worden ter promotie van de website en dus ook van de campings!

Daar waar mogelijk bezoeken we (altijd anoniem!) de campings zelf. Daarom zijn we ook op zoek naar zgn. “beoordelaars”, personen die namens ons een camping beoordelen nadat zij er zelf een periode vertoefd hebben. Meehelpen campings beoordelen? Vraag een beoordelingsformulier aan via het contactformulier en kies samen met ons het K.I.C-pareltje van het jaar!

Om de site beter vindbaar te maken (o.a. op Google) hopen wij dat velen een link naar kleineitaliaansecampings.nl plaatsen.

Bezoekcijfers

kleineitaliaansecampings.nl trekt nog altijd een groeiend aantal bezoekers. In de periode van 1 januari tot 31 december 2016 vielen er 76.115 bezoeken te noteren, Dat betekent 53.892 individuele bezoekers die actief op de website en zij zorgden voor 411.629 paginaweergaven. Op 18 januari 2015 werd het dagrecord gehaald: 666 bezoeken.

Uw camping ook op kleineitaliaansecampings.nl? Of adverteren op deze site? Kijk dan hier en neem contact met ons op.