Umbrië


Luna del Monte

In het groene hart van Italië, het prachtige Umbrië, vindt u deze kleine camping. Gelegen op 600 meter hoogte met prachtige vergezichten. De camping ligt op loopafstand van het schilderachtige Monte Santa Maria Tiberina. De natuur is overweldigend. De camping is voorzien van zwembad met peutergedeelte, bbq plaats, speeltuin, trampoline, tafeltennis, tafelvoetbal en gratis WIFI.

Boerencamping Burciano di Sotto is een natuurterrein van 30 hectare. Deze niet commerciële camping biedt de gelegenheid om echt in de natuur te kamperen en tot rust te komen. De kampeerplaatsen zijn verspreid over een terrein van drie hectare met een groot natuurzwembad.


Op een oppervlakte van 8 hectare, op 5 km van Narni, ligt Monti del Sole ("Bergen van de Zon"). Een rustige camping een paar kilometer van de meest bekende badplaatsen van het groene Umbrië: Cascata delle Marmore, Spoleto, Todi, Orvieto, Assisi en Perugia. Rome ligt op 80 km afstand en is direct bereikbaar met de trein. Zes appartementen, bar, restaurant, speeltuin, twee zwembaden.