Ligurië


San Michele

Gelegen langs de weg van Levanto naar de Cinque Terre, op een panoramische locatie aan de kust van een prachtige vallei. Er wacht u een warm onthaal, niet alleen van ons, maar ook van de schoonheid van de natuur. De camping ligt in een oase van pijnbomen, olijfbomen en typische vegetatie, met een dichte bescherming en dus voldoende schaduw. De ideale plek voor een complete, relaxte en rustige vakantie.

La Sfinge

Camping La Sfinge bevindt zich tussen de beroemde Cinque Terre en Portofino (Ligurië), te midden van groene pijnboombossen en acacia's. Vanuit de camping kan men gemakkelijk naar het Parco Nazionale "Cinque Terre", zowel per trein (15 min.) als per boot (dagelijkse verbinding). De camping brengt uw gratis met een privé-busje naar het strand en het treinstation. De camping is ideaal voor de kampeerders die van een rustige, maar toch ook leerzame en sportieve vakantie houden. In contact met de natuur, tussen de zee en het groen, in een schone en uitnodigende omgeving, . Ideaal vertrekpunt voor wandeltochten, fietstochten en trekkings in de ongerepte bossen van Liguria. Free-climbing op slechts 100 meter afstand, op de rots "Sfinge".

Delle Rose

Benvenuti in Liguria en het Italiaanse paradijs dat Delle Rose heet. Net over de grens van Italië, ligt camping Delle Rose. Niet aan de volle kust, maar in het achterland van de Ligurische Riviera, tref je een waar campingparadijs. Op en rondom Delle Rose kom je voor de ongerepte natuur, de rust en het heerlijke Italiaanse eten. Hier vind je een stukje Noord West Italie waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, dichtbij Ventimiglia, San Remo (20 km) en Monaco - Monte Carlo (32 km). Met mooie, eeuwenoude vestingdorpjes, pittoreske kerkjes, ouderwetse cafeetjes, gezellige markten en hier en daar een kasteel. Delle Rose ligt ver genoeg verwijderd van de kust (12 km) om de rust en stilte van het Italiaanse achterland te garanderen. Toch ben je in een mum van tijd aan zee, met mooie badplaatsen, winkels en veel aardige restaurantjes.

Voor beide terreinen geldt: een rustige, groene en kleine camping tussen de regio’s Liguria en Toscane, in de nabijheid van de Cinque Terre, Beide terreinen beschikken over plekken van zo’n 70 m2, gras, elektriciteit en drinkwater. De toiletgebouwen zijn voorzien van gratis warm water. Op de agricamping in Ameglia vindt u een camperservice en een groententuin waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Het ligt 1,5 km van het strand in het Natural Park Montemarcello Magra. De agricamping in Arcola heeft schaduw en is ideaal voor families en liefhebbers van natuurvakanties.


Camping Bella Vista is sinds 1976 in het beheer van familie Kox. Het is een gemoedelijke, groene en bloemrijke camping in Liguria. De camping is voorzien van een zwembad met zonnebedjes, pingpongtafel, speeltuintje en een gezellige bar. Brabantse gezelligheid, gastvrijheid en service staan voorop. Ideale combinatie van Italie en Nederland.

Deze rustieke groene camping ligt op 30 minuten van het strand en kan worden omschreven als een echt familiebedrijf in het bos. Een onlangs geasfalteerde weg leidt tot mooie en afgezonderde standplaatsen en velden met verkoelende schaduw en gras. Deze agricampeggio is geliefd bij diegenen die willen zo ‘groen’ mogelijk willen kamperen. De camping biedt ook gratis voorzieningen als: elektriciteit, warmwater, badkamers, douches, koelkast en een openbare barbecue. Daarnaast tevens kamers, appartementen, restaurant, eigen markt met groenten en dieren. De camping ligt een half uur van het Nationale Park Cinque Terre.