Agenda met kampeerevenementen

http://www.omropfryslan.nlAlle kampeerevenementen op een rijtje in een overzichtelijke agenda. Op deze pagina vindt u een evenementenkalender van K.I.C.

Wilt u zich oriënteren op kampeergebied? Uw vakantie voorbereiden? Onderzoeken waar u heen op vakantie wilt?
Bezoek dan een van de evenementen uit onze K.I.C.-kalender en laat u inspireren. Deze kalender geeft per maand een overzicht van diverse activiteiten en evenementen die op kampeergebied plaatsvinden. U kunt als organisator uw evenement kosteloos aanmelden.

Uw evenement in onze agenda?

Wilt u uw evenement ook op laten nemen in de K.I.C.-agenda? Laat het ons weten via ons contactformulier.
Vermeld dan een korte tekst met beschrijving van het evenement, locatie, tijdstip en eventueel een verwijzing naar een website. Wij beoordelen of dit evenement in aanmerking komt voor plaatsing op de K.I.C.-kalender.

jan
23
do
2020
Caravana @ WTC Expo Leeuwarden
jan 23 @ 00:00 – jan 28 @ 17:00
Caravana @ WTC Expo Leeuwarden | Leeuwarden | Friesland | Nederland

Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland!

Van donderdag 23 t/m dinsdag 28 januari 2020 beleef je de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Zeker voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen, maar ook voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Kortom alles voor je kampeervakantie!

Elk jaar zijn er veel activiteiten te vinden en staat in 2020 weer bol van de activiteiten en demonstraties voor volwassenen en kinderen.

Website: www.caravana.eu

Vakantiesalon Antwerpen @ Antwerp Expo
jan 23 @ 10:00 – jan 26 @ 18:00

Op zoek naar inspiratie voor je volgende reis? Ontvang je graag extra informatie over jouw volgende bestemming? Of wil je graag met je kinderen de wijde wereld in maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben je aan het juiste adres.

Het Vakantiesalon Antwerpen stelt elk jaar in Antwerp Expo een breed vakantieaanbod voor. Van een cruise in de Caraïben, tot een citytrip in Amsterdam, van een rondreis in Nepal tot een motorvakantie in Amerika.

Naast het Vakantiesalon Antwerpen vinden er ook op dezelfde data en locatie drie andere beurzen plaats die u gratis mag bezoeken met uw Vakantiesalon ticket.

Wie van kleine charmeverblijven, bed & breakfasts en gîtes houdt, moet zeker de beurs  B&B Days bezoeken. Op Let’s Camp vind je alles om te gaan kamperen en de actieve vakantiegangers zullen hun gading vinden op de beurs Aventuria.

€7,00 online
€10,00 aan de kassa

Gratis ingang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
Gratis ingang voor iedereen vanaf  16 uur.

feb
6
do
2020
Vakantiesalon @ Brussels Expo
feb 6 @ 10:00 – feb 9 @ 18:00

Van donderdag 6 tot en met zondag 9 februari 2020 zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor de 62ste editie van het Vakantiesalon van Brussel.

mrt
20
vr
2020
CamperExpo Voorjaar 2020 @ Expo Houten
mrt 20 @ 10:00 – mrt 22 @ 17:00
CamperExpo Voorjaar 2020 @ Expo Houten | Houten | Utrecht | Nederland

De meest complete camperbeurs

Schitterende campers van vele merken

CamperExpo biedt schitterende campers van vele merken, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, camperbladen, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en heel veel aanbiedingen. Test e-bikes op het fietsparcours. Tref de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder. Voor vakantie of weekend weg!

Website: www.camperexpo.nl 

mei
15
vr
2020
Camper en kampeer experience 2020 @ Kunstijsbaan Breda
mei 15 @ 10:00 – mei 17 @ 17:00
Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 mei 2020 is de Kunstijsbaan in Breda de plek voor alle kampeerliefhebbers, dan vindt hier namelijk de grootste overdekte camper- en kampeerbeurs van Zuid-Nederland plaats: Camper en Kampeer Experience 2020.
In de aanloop naar het vakantieseizoen kunnen de bezoekers inspiratie opdoen en informatie inwinnen voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte camper/caravan, vouwwagens/tenttrailers en diverse accessoires. Daarnaast kunnen bezoekers ook terecht voor verzekeringen, magazines en toeristische informatie. Ook kunnen bezoekers E-bikes testen op het fietsparcours.