Agenda met kampeerevenementen

http://www.omropfryslan.nlAlle kampeerevenementen op een rijtje in een overzichtelijke agenda. Op deze pagina vindt u een evenementenkalender van K.I.C.

Wilt u zich oriënteren op kampeergebied? Uw vakantie voorbereiden? Onderzoeken waar u heen op vakantie wilt?
Bezoek dan een van de evenementen uit onze K.I.C.-kalender en laat u inspireren. Deze kalender geeft per maand een overzicht van diverse activiteiten en evenementen die op kampeergebied plaatsvinden. U kunt als organisator uw evenement kosteloos aanmelden.

Uw evenement in onze agenda?

Wilt u uw evenement ook op laten nemen in de K.I.C.-agenda? Laat het ons weten via ons contactformulier.
Vermeld dan een korte tekst met beschrijving van het evenement, locatie, tijdstip en eventueel een verwijzing naar een website. Wij beoordelen of dit evenement in aanmerking komt voor plaatsing op de K.I.C.-kalender.

jan
23
do
2020
Caravana @ WTC Expo Leeuwarden
jan 23 @ 00:00 – jan 28 @ 17:00
Caravana @ WTC Expo Leeuwarden | Leeuwarden | Friesland | Nederland

Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland!

Van donderdag 23 t/m dinsdag 28 januari 2020 beleef je de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Zeker voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen, maar ook voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Kortom alles voor je kampeervakantie!

Elk jaar zijn er veel activiteiten te vinden en staat in 2020 weer bol van de activiteiten en demonstraties voor volwassenen en kinderen.

Website: www.caravana.eu

mrt
20
vr
2020
CamperExpo Voorjaar 2020 @ Expo Houten
mrt 20 @ 10:00 – mrt 22 @ 17:00
CamperExpo Voorjaar 2020 @ Expo Houten | Houten | Utrecht | Nederland

De meest complete camperbeurs

Schitterende campers van vele merken

CamperExpo biedt schitterende campers van vele merken, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, camperbladen, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en heel veel aanbiedingen. Test e-bikes op het fietsparcours. Tref de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder. Voor vakantie of weekend weg!

Website: www.camperexpo.nl