Agenda met kampeerevenementen

http://www.omropfryslan.nlAlle kampeerevenementen op een rijtje in een overzichtelijke agenda. Op deze pagina vindt u een evenementenkalender van K.I.C.

Wilt u zich oriënteren op kampeergebied? Uw vakantie voorbereiden? Onderzoeken waar u heen op vakantie wilt?
Bezoek dan een van de evenementen uit onze K.I.C.-kalender en laat u inspireren. Deze kalender geeft per maand een overzicht van diverse activiteiten en evenementen die op kampeergebied plaatsvinden. U kunt als organisator uw evenement kosteloos aanmelden.

Uw evenement in onze agenda?

Wilt u uw evenement ook op laten nemen in de K.I.C.-agenda? Laat het ons weten via ons contactformulier.
Vermeld dan een korte tekst met beschrijving van het evenement, locatie, tijdstip en eventueel een verwijzing naar een website. Wij beoordelen of dit evenement in aanmerking komt voor plaatsing op de K.I.C.-kalender.

aug
30
vr
2019
Caravan Salon Düsseldorf (D) @ Düsseldorfer Messegelände
aug 30 @ 10:00 – sep 8 @ 18:00
Caravan Salon Düsseldorf (D) @ Düsseldorfer Messegelände | Düsseldorf | Nordrhein-Westfalen | Duitsland

Die weltgrößte Messe für Reisemobile und Caravans

sep
13
vr
2019
Camper en Caravan Wereld Assen @ Expo Assen
sep 13 – sep 15 hele dag
Camper en Caravan Wereld Assen @ Expo Assen | Assen | Drenthe | Nederland

Camper Caravan Wereld is hét evenement in Noord-Nederland als het gaat om campers, caravans en alles wat met kamperen te maken heeft. De perfecte gelegenheid voor bezoekers om die ene mobiele woning te vinden die bij hen past.

Tijdens Camper Caravan Wereld kunnen bezoekers hun huidige camper of caravan vervangen, tips en tricks krijgen voor de zoektocht naar dat ene geschikte model of informatie winnen over het huren van een voertuig voor hun volgende vakantie. Zo ontdekken zij niet alleen een flinke dosis inspiratie en informatie, maar ook een divers en groots aanbod aan nieuwe én gebruikte campers en caravans voor messcherpe prijzen van diverse topmerken. Op Camper Caravan Wereld vind je het allemaal onder één dak!

Profiteer van een grote en diverse voorraad boordevol scherp geprijsde campers, caravans en meer. Vele merken, leeftijden en indelingen in alle prijsklassen. Zowel nieuw als gebruikt. Zo, op het eind van het seizoen, scoor je één van vele prachtige modellen voor een aantrekkelijke prijs!

campercaravanwereld.nl

sep
27
vr
2019
Camperbeurs Hardenberg @ Evenementenhal Hardenberg
sep 27 @ 10:00 – sep 29 @ 17:00
Camperbeurs Hardenberg 2019

Rondreizen en verblijven in je eigen vertrouwde omgeving, geen zorgen over het opzetten van een tent of het vinden van het juiste hotel om te overnachten, dat wil je toch ook? Een camper biedt veel vrijheid én zekerheid. Ervaar dit en nog veel meer tijdens de Camperbeurs op 27, 28 en 29 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg.

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion), wil je meer informatie over het huren van een camper of ben je op zoek naar een bedrijf dat je droomcamper kan ontwerpen? Klop dan aan bij een van de vele exposanten voor inspiratie, advies of om te kijken welke optie het beste bij je past!

Er zijn uiteraard niet alleen campers te vinden. Op de Camperbeurs kun je namelijk ook terecht voor je volgende vakantiebestemming, en diverse camper-accessoires voor in en rondom je camper. Neem ook zeker deel aan een van de diverse activiteiten die Camperbeurs te bieden heeft. Schuif bijvoorbeeld aan bij het campertheater en geniet van één van de vele presentaties die hier door experts worden gegeven of test je toekomstige nieuwe fiets op ons test parcours!

Camperbeurs: Stap in en bereid je bij ons voor op je volgende reis

okt
3
do
2019
Mobicar’19 Salon Caravan & Motorhome 2019 @ Brussel Expo
okt 3 @ 10:00 – okt 7 @ 18:00
Mobicar'19 Salon Caravan & Motorhome 2019 @ Brussel Expo | Brussel | Brussels Hoofdstedelijk Gewest | België

Mobicar ’19, het 57ste Internationaal Salon voor Caravans & Motorhomes, vindt plaats van 3 tot en met 7 oktober 2019. De volledige sector van de vrijetijdsvoertuigen zal op de beurs vertegenwoordigd zijn. Er zijn ruim 600 modellen in 4 hallen van Brussels Expo. Dit jaarlijkse evenement voor het breed publiek is de officiële salon van de constructeurs en invoerders van toercaravans, mobilhomes, voortenten en toebehoren. Zij stellen er hun nieuwigheden en modellen voor 2020 voor. En wie met vragen zit kan op de salon terecht bij één van de talrijke aanwezige vrijetijdstoerismeclubs. Deze internationale beurs trekt jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers.

www.mobicar.be

okt
9
wo
2019
Kampeer & Caravan Jaarbeurs @ Jaarbeurs Utrecht
okt 9 @ 10:00 – okt 13 @ 17:00
Kampeer & Caravan Jaarbeurs @ Jaarbeurs Utrecht | Utrecht | Utrecht | Nederland
Elk jaar staan op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Daarom is oktober ook hét moment om te oriënteren en te inventariseren. Deze editie kon je proefrijden met een camper. En in het theater een presentatie bijwonen. Of testrijden op een (e)-bike. Er is informatie over verschillende kampeerbestemmingen.

Meer info: www.Kampeer&CaravanJaarbeurs.nl

nov
1
vr
2019
Kampeerbelevenis Brabant 2019 @ BAX Totaalrecreatie B.V.
nov 1 @ 10:00 – nov 3 @ 18:00
Kampeerbelevenis Brabant 2019 @ BAX Totaalrecreatie B.V. | Bergeijk | Noord-Brabant | Nederland

Zin in Kampeerbelevenis Brabant 2019? Wij wel en we kunnen bijna niet wachten. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november is het weer zover. Dé kampeerbeurs van Brabant. De organisatoren beloven je wederom een mooie en grote diversiteit aan exposanten. Natuurlijk in de prachtige showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk. Medio oktober worden de exposanten bekend gemaakt.

Kampeerbelevenis Brabant is een podium waar kampeerders en aanbieders elkaar ontmoeten. Voor de recreatieondernemer het ideale platform om zijn/haar product en dienst in de zuidelijke helft van Nederland én Vlaanderen bij een zeer geïnteresseerde kampeerconsument onder de aandacht te brengen. Voor de enthousiaste kampeerder een ideale gelegenheid om zich op laagdrempelige wijze voor te bereiden op de vakantie.

Meer informatie: www.kampeerbelevenis.nl.