Win kaartjes voor het Italië Evenement

Mode, auto’s, kunst, optredens en heel veel eten en drinken vormen al 15 jaar de vaste ingrediënten van het Italië Evenement | Smaak & Stijl.

Italië Evenement

Het Italië Evenement, Smaak & Stijl, zal net als voorgaande edities plaatsvinden in de tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elk jaar komen er meer dan 26.000 bezoekers richting het mooiste evenement van het jaar.
Het kasteel is ook zonder het evenement meer dan een bezoek waard. Tijdens het evenement kunt u de parken en tuinen vrij bezoeken. Het kasteel is tijdens het evenement ook open voor rondleidingen, tegen gereduceerd tarief.

Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens.

Kortom, dit ‘Italiaanste’ feest van het jaar is bij uitstek geschikt als voorproefje op de zomer! Tussen 1 en 3 juni barst het dit grootse Italië-evenement los en daar kan jij bij zijn. K.I.C.  geeft namelijk vrijkaarten weg.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze vrijkaarten?

Het enige wat je hoeft te doen, is onze Facebook-pagina liken, het bericht te delen en in een reactie onder het Facebook-bericht aangeven wie je bent en waarom je wilt winnen! Deze winactie duurt tot woensdag 30 mei. De winnaar ontvangt bericht via een e-mail of PB op Facebook.

Meer informatie over het Italië Evenement 2018 vindt u hier.