Win kaartjes voor het Italië Evenement

VIVA SARDEGNA en geniet in het PROEFLOKAAL

De feestdagen voorbij? Integendeel! In mei staan er weer drie heerlijke Italiaanse feestdagen in de agenda. Het Italië Evenement | Smaak & Stijl 2019 rond Kasteel de Haar (UT) belooft weer een ultieme mix te worden van tradities en noviteiten. De terrassen, de podia en de pagodetenten zijn immers ongewijzigd, maar u gaat vast en zeker nieuwe smaken en stijlen ontdekken.

Heeft u vorig jaar ook zo genoten van de tv-serie ‘Het Italiaanse Dorp – Ollolai’? De hoofdrolspelers komen naar De Haar en ze nemen Ollolai mee! Sterker nog, op het Sardijnse plein laten Brenda en Diederik u Sardinië proeven. De ereburgers van Ollolai, Marije en Ovan, vindt u in de kapel met hun prachtige ontwerpen en sleep-and-experience-arrangementen.

Nieuw op het zomerevenement is het PROEFLOKAAL. Het is een hot spot voor fijnproevers, waar de mooiste wijnen, oliën, kazen en andere lekkernijen uit Italië worden gepresenteerd.

Om de kasteeltuinen van De Haar nog meer Italiaanse sfeer te geven, bieden wij u dit jaar ook een ongekende VR-ervaring, alsof u er zelf bent. Bovendien zijn de straattheateroptredens uw aandacht waard. Het entertainment komt dit jaar niet alleen van de podia, maar is ook om u heen.

Samen met de meer dan 150 exposanten, koks en kunstenaars wordt het weer een evenement dat u, als Italofiel, niet mag missen. Op 24, 25 en 26 mei 2019 leert u Italië (nog) beter kennen.

Kortom, dit ‘Italiaanste’ feest van het jaar is bij uitstek geschikt als voorproefje op de zomer! Tussen 24 en 26 mei barst het dit grootse Italië-evenement los en daar kunt u bij zijn. K.I.C.  geeft namelijk vrijkaarten weg.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze vrijkaarten?

Het enige wat je hoeft te doen, is onze Facebook-pagina liken, het betreffende bericht te delen en in een reactie onder het Facebook-bericht aangeven wie je bent en waarom je wilt winnen! Deze winactie duurt tot woensdag 22 mei. De winnaar ontvangt bericht via een e-mail of PB op Facebook.

Meer informatie over het Italië Evenement 2019 vindt u hier.

Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens.