KIC-pareltje van het jaar

Camping Casa Tartufo is het KIC-pareltje van 2015

Het is even klimmen en ‘ploeteren’ over slechte wegen naar het KIC-pareltje van 2015, maar dan kom je toch terecht op een stukje hemel op aarde. In een schaduwrijke truffelboomgaard zijn 6 campingplaatsen gesitueerd aan de rand van een heerlijk zwembadje. Naast 4 vrije kampeerplaatsen, worden er twee Safari-tenten  verhuurd en zijn er zes ruime appartementen. Het sanitair op Casa Tartufo is eenvoudig een schoon. De eigenaren verwennen de gasten regelmatig met heerlijke pizza-avonden en leuke excursies. En voor een culinair (truffel)arrangement of zelfs een bruiloft draaien Ben en Sabine hun hand niet om. Kortom alle ingrediënten voor een onvergetelijke Italiaanse vakantie zijn aanwezig!

Verbeterpunten: we hebben goed moeten zoeken naar verbeterpunten, maar de verlichting langs de trap van en naar het kampeerterrein zou gerepareerd kunnen worden en de tegels rondom het zwembad zijn, als ze nat zijn, wel erg glad. Iets om rekening mee te houden!

Help mee het “KIC-pareltje 2016″ te kiezen

Ieder jaar kiezen wij het KIC-pareltje van het jaar: de camping die volgens de bezoekers van kleineitaliaansecampings.nl meer dan het bezoeken waard is. Mee beslissen welke camping het “KIC-pareltje van 2016 wordt? Vul dan het onderstaande stemformulier in en geef aan waarom de betreffende camping deze titel verdient. Geef ook eventuele verbeterpunten aan. Op deze manier kunnen de campingeigenaren de camping nog beter maken. Kies samen met ons het KIC-pareltje van het jaar 2016!

Eerdere K.I.C.pareltjes:

Camping Marecchia da Quinto | Le Marche (2014)
Marecchia Camping da Quinto is een groene, met veel bomen aangelegde kleine en comfortabele camping en is centraal gelegen in de vallei van de rivier Marecchia in Pontemessa, behorend bij de gemeente Pennabilli. De camping is voorzien van moderne sanitaire faciliteiten met warme douches, campers bar en er is een restaurant.


Camping T’asteria | Le Marche (2013)
Minicamping T’Asteria ligt in de heuvels van Le Marche in de gemeente Montelparo. Hier vindt u nog rust, ruimte, cultuur en natuur in overvloed met een overweldigend uitzicht op het Sibillini gebergte, de historische dorpjes op de toppen van de omringende heuvels, de wijngaarden, akkers en velden.


Camping Perticara | Le Marche (2012)
Camping Perticara is een prachtige camping, gelegen in de Italiaanse heuvels tussen de zee en de bergen in de Regio Marche. Hier vindt u nog rust, ruimte, cultuur en natuur in overvloed met een overweldigend uitzicht.


Camping Pian d’Amora | Toscane (2012)
Camping Pian d’Amora ligt op 600 meter hoogte aan de rand van het bergdorp Coreglia Antelminelli; één van de ‘Borghi più belli d’Italia’. Vanaf de camping loop je via de eeuwenoude stadspoort zo het centrum in.


Camping Tenuta Squaneto | Piemonte (2012)
In de groene heuvels, op de grens van Piemonte en Ligurië, biedt Tenuta Squaneto rust, ruimte en comfort. Een goed half-uurtje rijden van de knusse Bloemenrivièra en met een top wijnstreek als achterland, vormt deze camping een ideale uitvalsbasis voor een scala aan uitstapjes.


STEMFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Camping van keuze

  Adres camping

  Plus- en verbeterpunten camping

  Cijfer