Faranghe!

Regio: 

Ben je op zoek naar authentiek, persoonlijk, kleinschalig en gastvrij? Vindt het op camping & countryhouse Faranghe in de prachtige regio Le Marche. Met een prachtig uitzicht over het glooiende landschap met op de achtergrond de hoge Appennini van Umbria. Kinderen hoeven zich niet te vervelen, want vriendjes zijn er gauw gemaakt met een hut bouwen, de pizza workshop, jam maken en dingen uit de speelgoedkist. Verder zijn er veel uitstapjes te vinden in het Faranghe! duimdikke Tips en Trips e-book. Zwemmen kan in het zwembad op de camping of in een van de meren van Cingoli of van Fiastra. Op Faranghe! wijzen ze je de weg door het mooie Italië.

Camping: Faranghe! camping en countryhouse
Adres: Localita Faranghe 79
Postcode: 62024 Plaats: Esanatoglia (MC)
Regio: Le Marche
Telefoonnummer: +39 334 890 42 42
Aantal sterren: **
Aantal plaatsen: 20
Wifi/Internet: ja
Zwembad: nee
GPS coördinaten: 43.2644588, 12.978825099999994

Kenmerken Faranghe:

ligging   Rustig, fraai gelegen in de heuvels met op de achtergrond de Appennino

Bodem   Terrasvormig

Zwembad   Zwembad

Plaatsen   Tentplaatsen, caravan- en vouwwagenplaatsen en verhuur

Grootte   Plaatsen van 90-100  00 en >100 m²

Beschutting   Half beschutting

Elektriciteit   Ja

  Mogelijkheid een elektrische auto op te laden

   Geen privé-sanitair

WiFi   Gratis WiFi in openbare ruimte

Eten   Restaurant

Supermarkt   Supermarkt op 3-5 km

Zolang de pandemie COVID 19 duurt, blijven een aantal zaken aangepast:
– Op de camping zijn er familiebadkamers in plaats van gescheiden douches voor vrouwen en mannen.
– De badmuts is in het zwembad van overheidswege verplicht.
– Extra reinigingsmogelijkheden met alcohol naast het gewone schoonmaakwerk.
– Alcoholzeep bij de ingangen van terrassen en sanitair zodat je vaak je handen kunt wassen.
Wil je bij ons veilig boeken? We hebben een coulance regeling bij annulering vanwege reisverboden. Reisverzekeringen compenseren geen annuleringen als u verhinderd bent te reizen omdat er Corona in een gebied is uitgebroken. Daarom moeten we het samen – u en wij – oplossen. Onze annuleringsregels zijn vrij simpel en transparant:
– Als er “reisverbod” of “alleen noodzakelijke reizen” geldt in Italië of Le Marche en wij mogen u niet ontvangen. In dat geval betalen we – uw (aan)betaling van uw vakantie bij ons – volledig en in contanten terug.
– Bent u verboden om uit te reizen vanwege Corona, dus een “reisverbod” of “alleen noodzakelijke reizen” is afgegeven door uw overheid. In dat geval hebben we een coulance regeling en wordt (aan)betaling van uw vakantie bij ons volledig aan u terugbetaald in de vorm van een voucher. Deze voucher is voor onbepaalde tijd en kunt u inwisselen zodra de vakantie weer mogelijk is en het u schikt. U kunt uw voucher ook overdragen aan derden mits in overleg met ons.
– Bent u ziek geworden (corona of anderszins) of om andere reden verhinderd om uw vakantie bij ons te genieten, dan gelden de normale annuleringsregels en dient u uw eigen reis- en annuleringsverzekering aan te spreken.

E-Mail  Website