Win vrijkaarten voor ‘Little Italy 2019’

Op 1, 2 en 3 februari ligt Italië drie dagen in Nederland tijdens de derde editie van het Italië event ‘Little Italy’ op het Westergasterrein in Amsterdam. Tijdens Little Italy dompel je je helemaal onder in het Italiaanse leven: van bijzondere proeverijen, (kook)workshops, interessante lezingen tot natuurlijk veel inspiratie voor je volgende vakantie naar de Laars.

Kom van 1-3 februari naar het Italië event Little Italy op het terrein van de Westergasfabriek. Hier doe je inspiratie op voor je volgende vakantie en kan je je helemaal onderdompelen in het Italiaanse leven.  Je vindt er bijzondere proeverijen,  nieuwe bestemmingen en  meer dan 10  workshops: van een pastacursus tot  een lezing over het mediterrane dieet. Kom ook op 1, 2 en 3 februari en waan je – midden in Amsterdam – in de Laars!

Wat moet u doen om in aanmerking te komen voor deze vrijkaarten? 

Het enige wat u hoeft te doen, is onze Facebook-pagina te liken en het bericht te delen. Vermeld vervolgens in een reactie onder het bericht over deze winactie wie u bent en waarom u wilt winnen! Deze winactie duurt tot woensdag 30 januari. De winnaar ontvangt via een bericht op Facebook hoe hij de kaarten kan ontvangen.

Geen kaartjes gewonnen en toch met korting naar het ‘Little Italy-Event’? Dat kan: bestel uw kaartjes via http://littleitaly-event.nl/tickets/ en typ de code kic2019. Dan bedraagt de prijs voor een ticket €11,50 in plaats van €15 aan de kassa.

Meer informatie over het Italië Event 2019 vindt u hier.

 

Een greep uit de workshops die tijdens ‘Little Italy’ worden aangeboden:

Lezing over gezonde leefstijl door auteurs van Hartstikke mediterraan: Hoe maak je gezond koken leuk en lekker, zonder complexe recepten met dure ingrediënten? De zussen Janine en Annemieke Jansen laten in hun boek Hartstikke mediterraan zien hoe je een eenvoudige en gezonde maaltijd op tafel zet. Meer info hier.

Doe mee met de pasta-workshop van Cucina Originale
Tijdens Little Italy geeft Cucina Originale 3 dagen lang pastaworkshops. En tijdens het event kun jij je eigen tortelloni leren maken. Bij het maken van de pasta krijg je een glaasje wijn en lokale lekkernijen. Je zelfgemaakte pasta neem je na afloop mee naar huis. Meer info hier.

Culinair schrijver Onno Kleyn over de smaak van Italië
Op 1, 2 en 3 februari organiseren we voor de vierde keer Little Italy Taste & Travel. We geven vast een tipje van de sluier van wie en wat je kunt verwachten op dit leuke Italië event. Zo geeft culinair schrijver en Italiëspecialist Onno Kleyn  elke dag (op meerdere momenten) een lezing over – letterlijk – de smaak van Italië. Meer info hier.

Reis mee naar Rome met Arthur Weststeijn op Little Italy
Op Little Italy Taste & Travel neemt Arthur Weststeijn je in zijn lezing mee naar Rome.

Reis mee naar Rome in het voetspoor van bekende Nederlanders uit de geschiedenis. Arthur Weststeijn, die als historicus jarenlang in Rome woonde en werkte, laat je proeven van de culturele rijkdom van de Eeuwige Stad. Hij vertelt over de bijzondere Nederlandse sporen die in de stad te zien zijn en over de manier waarop Rome door Nederlandse kunstenaars en schrijvers is vereeuwigd, van de Bataafse bodyguards van keizer Nero tot de Romeinse avonturen van Ramses Shaffy.  Meer info hier.

Meer informatie over het Italië Event 2019 vindt u hier.