Agenda met kampeerevenementen

http://www.omropfryslan.nlAlle kampeerevenementen op een rijtje in een overzichtelijke agenda. Op deze pagina vindt u een evenementenkalender van K.I.C.

Wilt u zich oriënteren op kampeergebied? Uw vakantie voorbereiden? Onderzoeken waar u heen op vakantie wilt?
Bezoek dan een van de evenementen uit onze K.I.C.-kalender en laat u inspireren. Deze kalender geeft per maand een overzicht van diverse activiteiten en evenementen die op kampeergebied plaatsvinden. U kunt als organisator uw evenement kosteloos aanmelden.

Uw evenement in onze agenda?

Wilt u uw evenement ook op laten nemen in de K.I.C.-agenda? Laat het ons weten via ons contactformulier.
Vermeld dan een korte tekst met beschrijving van het evenement, locatie, tijdstip en eventueel een verwijzing naar een website. Wij beoordelen of dit evenement in aanmerking komt voor plaatsing op de K.I.C.-kalender.

feb
1
vr
2019
Little Italy @ Westergasterrein (Zuiveringshal)
feb 1 @ 14:00 – feb 3 @ 18:00

Op 1, 2 en 3 februari 2019 staat het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam helemaal in het teken van het Italië. Dan organiseert de redactie van magazine De Smaak van Italië weer het leukste Italië event van het jaar: Little Italy, Taste & Travel.
Een uniek evenement waar reizen en proeven centraal staan. Naast workshops en proeverijen met streekproducten, zorgen reisaanbieders en kwaliteitsaccommodaties voor een aantrekkelijk vakantieaanbod. De foodmarkt, het live entertainment, de nodige design- en modestands en lokale horeca maken het Italiaanse plaatje compleet.

Locatie: Westergasfabriek Amsterdam
Het evenement wordt gehouden in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam. Een prachtige, authentieke en eigentijdse locatie die veelvuldig gebruikt wordt voor nationale en internationale evenementen. De locatie is op loopafstand van de Amsterdamse binnenstad en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Taste & Travel
Proef de klassieke Italiaanse keuken van Roberto’s Restaurant. Maak een keuze uit het aanbod van ambachtelijke, Italiaanse gerechten dat speciaal voor Little Italy is samengesteld. Bij een Italiaans evenement kan goede koffie natuurlijk niet ontbreken. Drink een straffe espresso of romige cappuccino staand aan de bar van Buscaglione, of neem plaats aan een van de gezellige tafeltjes, Doe inspiratie op voor mooie reizen en bijzondere bestemmingen en ontdek het nieuwste aanbod voor vakanties in de Laars. Dompel je onder in de verschillende regio’s aan de hand van kenners en luister naar boeiende lezingen. Dit jaar is er veel aandacht voor vroegboeken!

Workshops & Kooktheater
Gedurende drie dagen kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse proeftafels: van wijnworkshops tot olijfolieproeverijen, begeleid door professionals. Op een centrale plek op het evenement staat het kooktheater waar diverse chefs gedurende de dag live kooksessies houden. Ze demonstreren de regionale keukens en betrekken bezoekers bij het maken van gerechten

Food & book market
De lekkerste Italiaanse producten en delicatessen proef én shop je op de food market. Op de boekenmarkt vind je kookboeken, inspirerende reisgidsen, boeiende romans en een meet & greet met diverse, bekende auteurs.

apr
6
za
2019
Hymer Camper Fandag @ Camperpark N205
apr 6 @ 09:00 – 17:00

Op het schitterende Camperpark N205 in Vijfhuizen organiseert het Hoofddorpse evenementenbureau BOOM! EXPERIENCE op zaterdag 6 april 2019 voor de tweede keer de HYMER Camper Fandag.

Alle bezitters van een HYMER camper zijn hiervoor uitgenodigd. Maar natuurlijk ook als u binnenkort van plan bent om zo’n prachtexemplaar aan te schaffen, want HYMER dealer kampeercentrum de Jong uit de Zilk zal ook met nieuw en gebruikt aanwezig zijn. Ook komt er een stand met veel nieuwe kampeerartikelen. De verschillende standhouders zullen u trakteren op originele productpresentaties maar daarnaast kunnen alle bezoekers (gratis) in contact komen met aanbieders van alle soorten onderdelen van de HYMER. Dit kan door de garage/kofferbakverkoop!

De dag start op zaterdag om 09:00 uur en wordt afgesloten om 17:00 uur. Wilt u deze dag als bedrijf deelnemen, neem dan per mail contact op met André Steensma van BOOM!

jun
2
zo
2019
Camper & recreatie evenement op Papendal @ Papendal
jun 2 @ 11:00 – 21:00
Camper & recreatie evenement op Papendal @ Papendal | Arnhem | Gelderland | Nederland

Camper & recreatie evenement op Papendal Van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) t/m zondag 2 juni 2019 beleef je de ultieme kampeersfeer op het grootste outdoor evenement voor camping en recreatie in Nederland. Op deze eerste editie van Het camper en recreatie evenement op Papendal kunt u een ruime keuze van campers, caravans, tenten, kampeeraccessoires, campinginformatie en de laatste kampeertrends verwachten. Daarnaast is er een pop up camping met 200 staanplaatsen. Op het food court zijn internationale gerechten te verkrijgen bij een ruime keuze aan foodtrucks en zijn er diverse live optredens om een optimale vakantiesfeer te creëren.